Empire of Sports

Empire of Sports je online sportska igra koja se razvija za Windows. Kao sto ime igre sugerise, rec je o sportskoj igri. U igri postoji vise sportova u kojima se mozete takmiciti. Prvo sto treba da uradite je da se registrujete i da napravite svoj avatar. Zatim treba da preuzmete instaler za igru i da instalirate igru. Sto se registracije tice, nisam uspeo iz prve da se registrujem, probao sam vise puta, ali mi je registracija prihvacena, tek kada sam se registrovao preko VPN-a. Pretpostavljam da je to bio trenutni problem da nisam mogao da se registrujem iz Srbije, vec preko VPN-a sa IP adresom iz Engleske. :) Ako imate problema prilikom registracije, probajte preko VPN-a ili nekog stranog Proxy-a. Nema veze sto ce izgledati da se registrujete iz inostranstva, jer uvek u listi drzava mozete izabrati Srbiju i takmiciti se pod srpskom zastavom. Inace, kada obavite formalnosti oko registracije i instalacije igre, igra bez problema radi bez proxy-a i VPN-a.

U igri su zastupljeni sledeci sportovi: fudbal, kosarka, tenis (singl i dubl), zimski sportovi (skijanje, sankanje i bob) i atletika, koja se u igri inace naziva track & field i zastupljene su dve trkacke discipline, na 100 metara i 110 metara sa preponama i dve skakacke discipline, skok u dalj i troskok.

Odradjivanjem raznih misija koje dobijate od NPC likova, treninzima, prijateljskim mecevima i zvanicnim takmicenjima dobijate iskustvo i novac. Kada nakupite dovoljno iskustva, dobijate nivo za odredjenu disciplinu, odnosno kada nakupite dovoljno novca mozete kupiti bolju opremu koja ce da poboljsa odredjene atribute vaseg lika.

Zvanicna web prezentacija se nalazi na adresi: http://www.empireofsports.com

Advertisements

About Darth Ewok

Kompjuterski entuzijasta sa preko 30 godina iskustva. FUNDAMENTAL LINUX ADMINISTRATION https://www.cybrary.it/verify-certificate/ Certification Number: SC-935c75f14-31c7f Fundamental System Security https://www.cybrary.it/verify-certificate/ Certification Number: SC-935c75f14-0c6e2a End User Security Awareness https://www.cybrary.it/verify-certificate/ Certification Number: C-935c75f14-58b64df9 SECURITY MISCONFIGURATIONS https://www.cybrary.it/verify-certificate/ Certification Number: SC-935c75f14-fc2853 Security Assessment & Testing https://www.cybrary.it/verify-certificate/ Certification Number: SC-935c75f14-83cd23 CREATE A SUBNET https://www.cybrary.it/verify-certificate/ Certification Number: SC-935c75f14-ff674 Peripheral Devices and Connectors https://www.cybrary.it/verify-certificate/ Certification Number: SC-935c75f14-d97b10 Malware Fundamentals https://www.cybrary.it/verify-certificate/ Certification Number: SC-935c75f14-1ab14a

Posted on 2013/08/02, in Igre and tagged . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: