Yoda Soccer

– Yoda Soccer –
Yoda Soccer je obrada hita sa Amige “Sensible World of Soccer”. Igra je jos u beta fazi, tako da jos uvek nema imena igraca i timova, ali zato postoji editor, pa ko voli, moze da napravi timove i reprezentacije. Takodje, postoji i konverter za konverziju baze timova iz originalnog SWOS-a.
Razvija se za Linux, Windows i Mac.
http://yodasoccer.sourceforge.net/
Jedva sam uspeo da nadjem roster fajl sa timovima, igracima i logoima timova za Yoda Soccer. Nisu obuhvacene sve zemlje, ali je dobro i to za pocetak.
http://mio.discoremoto.alice.it/yodasoccer

Ovde mozete naci roster fajl sa timovima iz Juzne Amerike.
http://ockhamyoda.altervista.org/ockhamupdate.yoda.en.htm

Nisam uspeo da nadjem audio efekte za Yoda Soccer, jer beta verzija nema ni zvuka. Jedino sto sam nasao su neki linkovi koji vise nisu aktivni za sound modove za SWOS. Ako neko ima SWOS verziju za PC na CD-u, moze audio fajlove da iskoristi za Yoda Soccer. Video sam u jednom tutorialu, da je potrebno prvo konvertovati audio fajlove u wav i potom prebaciti u odgovarajuci direktorijum.

Author: Darth Ewok

Kompjuterski entuzijasta sa preko 30 godina iskustva. FUNDAMENTAL LINUX ADMINISTRATION https://www.cybrary.it/verify-certificate/ Certification Number: SC-935c75f14-31c7f Fundamental System Security https://www.cybrary.it/verify-certificate/ Certification Number: SC-935c75f14-0c6e2a End User Security Awareness https://www.cybrary.it/verify-certificate/ Certification Number: C-935c75f14-58b64df9 SECURITY MISCONFIGURATIONS https://www.cybrary.it/verify-certificate/ Certification Number: SC-935c75f14-fc2853 Security Assessment & Testing https://www.cybrary.it/verify-certificate/ Certification Number: SC-935c75f14-83cd23 CREATE A SUBNET https://www.cybrary.it/verify-certificate/ Certification Number: SC-935c75f14-ff674 Peripheral Devices and Connectors https://www.cybrary.it/verify-certificate/ Certification Number: SC-935c75f14-d97b10 Malware Fundamentals https://www.cybrary.it/verify-certificate/ Certification Number: SC-935c75f14-1ab14a

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.