Smallworlds

Smallworlds je zanimljiva i prilicno zarazna online browser igra. To je u stvari virtuelni svet u kome vodite svoj avatar koji kreirate na pocetku igre. Malo podseca na YoVille, ali je znatno kompleksniji od njega. Moze se uporediti sa Second Life-om, s tom razlikom, sto za Smallworlds ne treba dodatni softver, vec se igra iz browera, a i nije radjen u punom 3D okruzenju, kao Second Life, vec je grafika izometrijska 3D iz polupticije perspektive.
http://www.smallworlds.com/

Advertisements

About Darth Ewok

Kompjuterski entuzijasta sa preko 30 godina iskustva. FUNDAMENTAL LINUX ADMINISTRATION https://www.cybrary.it/verify-certificate/ Certification Number: SC-935c75f14-31c7f Fundamental System Security https://www.cybrary.it/verify-certificate/ Certification Number: SC-935c75f14-0c6e2a End User Security Awareness https://www.cybrary.it/verify-certificate/ Certification Number: C-935c75f14-58b64df9 SECURITY MISCONFIGURATIONS https://www.cybrary.it/verify-certificate/ Certification Number: SC-935c75f14-fc2853 Security Assessment & Testing https://www.cybrary.it/verify-certificate/ Certification Number: SC-935c75f14-83cd23 CREATE A SUBNET https://www.cybrary.it/verify-certificate/ Certification Number: SC-935c75f14-ff674 Peripheral Devices and Connectors https://www.cybrary.it/verify-certificate/ Certification Number: SC-935c75f14-d97b10 Malware Fundamentals https://www.cybrary.it/verify-certificate/ Certification Number: SC-935c75f14-1ab14a

Posted on 2011/05/24, in On line browser igre and tagged , , . Bookmark the permalink. 2 Comments.

 1. Pozdrav, video sam neke od vaših tutorijala na youtube, pa sam došao ovde.
  Igram jednu igru goodgamemafia.com.
  Nemam novac da kupujem gold koji je potreban za igru, da li postoji neki trick, cheat tools ili nešto slično :) a da si spreman podijeliti?
  Živjeli!

  Like

  • Pozdrav!

   Nisam igrao tu igru, pa ne znam eventualne trikove za dobijanje zlata. Uglavnom sa tim online igrama je tesko varati.
   Ako neko od citalaca igra tu igru i ako zna neke trikove, moze slobodno pisati ovde.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: